"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Volejbalový souboj!

7. září 2019

V pátek 6. 9. 2019 se uskutečnil mezi naší školou a stacionářem souboj ve volejbale. Oba týmy se proti sobě postavily na hřišti TJ Sokol Řepy. Hráči sehráli spolu šest setů, pak je tma vyhnala do šaten. Byl to boj nelítostný, plný zvratů, překvapení, hezkých výměn, veselých situací. Zpočátku tým školy měl převahu a vedl, pak se na chvíli karta obrátila, ale za podpory a hecování přihlížejících diváků a podpory roztleskávaček tým školy vyhrál 4:2.

Volejbalový souboj!
7. září 2019 - Volejbalový souboj!

Za tým školy hrál Milan, Dominika, Veronika, Líba, Hanka, Markéta, střídaly Eliška a Zuzka, skupinu roztleskávaček vedla Věra a Danča. Tým, přestože spolu nikdy nehrál, dokázal spolupracovat, vytvářet si příležitosti ke smečím, zákeřným a překvapujícím míčům. Silnou stránkou bylo podání, mnoho bodů družstvo získalo právě díky tvrdým, přesným a cíleným míčům. Při slabších chvílích celý tým podpořily a podržely, svým kreativním vystoupením a hlasitou podporou, roztleskávačky.
Tento volejbalový souboj byl již historicky třetí. Přestože pauza od posledního utkání byla několik let dlouhá, tak jsme dokázali navázat na poslední dvě vítězná utkání i tímto letošním vítězstvím 4:2.

Poděkování patří Evě Křížové, která celou akci vymyslela, zorganizovala a sponzorovala.

Vyhrál volejbal, chuť si zahrát a Diakonie ve Stodůlkách!

Čest vítězům, sláva poraženým!