1. Obilniny obsahující lepek |
pšenice 1, žito 2, ječmen 3, oves 4, špalda 5, kamut anebo jejich hybridní odrůdy 6 |
2. Korýši |
výrobky z nich |
3. Vejce |
výrobky z nich |
4. Ryby |
výrobky z nich |
5. Arašídy |
výrobky z nich |
6. Sójová zrna |
výrobky z nich |
7. Mléko |
výrobky z něj |
8. Ořechy |
mandle 1, lískové ořechy 2, vlašské ořechy 3, kešu 4, pekanové ořechy 5,para ořechy 6, pistácie 7, makadamové ořechy 8 a queenslandské ořechy 9 a výrobky z nich |
9. Celer |
výrobky z něj |
10. Hořčice |
výrobky z ní |
11. Sezamová semena |
výrobky z nich |
12. Oxid siřičitý a siřičitany |
v počítači vyšších jako 10 mg/kg nebo 10 mg/l. (konzervanty) |
13. Vlčí bob (lupina) |
výrobky z něj |
14. Měkkýši |
výrobky z nich |