"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Vánoční nadílka od SKANSKA a AutoSTYLU

31. prosince 2019

Ve čtvrtek 19. prosince 2019 čekalo na žáky v tělocvičně velké překvapení.  Přišel mezi nás Ježíšek a zanechal pod stromečkem velikou hromadu malých i velkých, hranatých i kulatých, prostě rozličných dárečků.
Už v listopadu všichni žáci napsali dopis Ježíškovi a nakreslili, co si přejí, byla to rozmanitá přání psaná od srdce. Dopisy byly zaslány na ústředí Diakonie a jeho prostřednictvím předány zaměstnancům SKANSKA, kteří splnili tajná přání všech dětí a obdarovali všechny krásnými hračkami.
Také náš dlouhodobý sponzor AutoSTYL, v čele s panem Lopezem, jako každoročně doručil pod stromeček krásné hračky a pomůcky. Děkujeme jeho asistentkám za dárečky, které byly vybrány přímo na míru, a které si třídy podle svých potřeb rozdělily.

Jménem všech dětí oběma firmám moc děkujeme, rozzářené oči a spokojené úsměvy dětí jsou toho důkazem!

Vánoční nadílka 2019
31. prosince 2019 - Vánoční nadílka od SKANSKA a AutoSTYLU

„Co se to děje, zvoneček zvoní, honem se musíme jít podívat, abychom o nic nepřišly.“ To byly otázky všech dětí. Však jejich překvapené obličeje, rozzářené oči, otevřená ústa úžasem a výkřiky nadšení napovídaly, že jsou překvapeny a nadšeny. Ty odvážné a zvědavé se vrhly mezi balíčky pod stromečkem, začaly si je prohlížet a rozbalovat, trhat papír. Našly tam to, o co si Ježíškovi napsaly – zvukové hračky, pianko, kytaru, krtečka, přesypadlo, autíčka, zvířátka, puzzle, vkládačky, zámečky, modelínu, pastelky, omalovánky a mnoho dalšího…. Radost a nadšení nebraly konce a tak až do oběda si všichni společně hráli a radovali se.

Ještě jednou moc Ježíškovi a všem dárcům děkujeme!!!!!