"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Vánoční besídka ve Stodůlkách 2016

26. prosince 2016

I letos jsme v úterý 20. prosince přivítali rodiče, přátele školy a pozvané hosty na tradiční Vánoční besídku, která se nesla v duchu vánočního času plného zpěvu a překvapení.

Vánoční besídka ve Stodůlkách 2016
26. prosince 2016 - Vánoční besídka ve Stodůlkách 2016

Po úvodním slovu ředitele školy Milana Černého, který přítomné srdečně přivítal, se představil pedagogický sbor ukázkou vánoční písně doprovázené znakem do řeči a zazpíval koledy za zvuku piána, na které zahrála Věrka Matulíková. Poté byl přivítán a představen přítomným nový farář Farního sboru Českobratrské církve evangelické v Praze - Dejvicích pan Pavel Ruml a následoval společný zpěv křesťanských písní doprovázený hrou na kytary členy dejvického sboru.

Potom bylo na řadě očekávané překvapení - letos nás navštívila zahalená postava vybavená zvonečkem. Jak děti správně uhádly, byl to Shrek v podání Alči. Za velikého nadšení, zpěvu, tance a ukázek skopičin, Shrek rozdal ke spokojenosti přítomných dětí všechny dárečky. Však některé se s ním na závěr rády vyfotily, podrbaly ho na bradě a zatahaly za uši.

Pro zájemce byly připraveny dva dary zahalené tajemstvím. Obraz s názvem "Oheň v nás", který namalovali společně všichni žáci školy, si odnesli domů Řehořovi. Balíček s překvapením s názvem "Teplo domova" vyhráli naši věrní příznivci Matuškovi. Co si vlastně odnesli, se dověděli až doma, ale jisto jistě tam našli červené víno s přísadami na svařák, papuče, ponožky, perníkovou chaloupku, dřevo na přiložení do krbu a návod, jak teplo domova navodit a udržet.

Ti, kdož si nic neodnášeli, si mohli slavnostní podvečer zpříjemnit ochutnávkou cukroví, čajem, kávou či ostatním občerstvením, které připravili učitelé za přispění rodičů.

Děkujeme!

PF 2017
žáci a zaměstnanci ze Stodůlek