"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Cirkus Bombastico postavil ve škole šapitó

27. března 2018

Ve dnech 22. března až 27. března 2018 nás navštívil již po páté cirkus Bombastico. Naši staří známí v čele s principálem Bombi, jeho ženou Barbsine a dcerou Bara si pro nás, klienty stacionáře i žáky z Prahy 4 připravili na pondělí 26. 3. a úterý 27. 3. bohatý program plný neuvěřitelných a veselých vystoupení.

Cirkus Bombastico postavil ve škole šapitó
27. března 2018 - Cirkus Bombastico postavil ve škole šapitó

Program začínal společným přivítáním - Bombi měl v ruce veliký zvonec, na který jsme všichni, jeden po druhém, zazvonili. Někomu se podařilo pouze zacinkat, ti s energií v ruce, zazvonili jako na poplach! Pak nás Barbsine naučila, jak správně zatleskat, jak udělat veliký aplaus – tleskat rukama, tleskat na břicho, stehna, zadek, brnkat na rty, dupat a křičet bravóóóó! Vystoupení artistů se střídalo s vystoupením žáků a dospělých. Artisté žonglovali se šátky, míčky, kuželkami, točili obručemi, my jsme mávali šátky, házeli míčky, chytali kroužky, tančili se stuhami, kroužili tyčemi. Vrcholem bylo točení talíři na tyčce i na prstu a házení si s nimi. I někteří z nás měli možnost si toto vrcholné číslo vyzkoušet.

Vystoupení bylo plné překvapení, zpěvu, hry na kytaru a hudební nástroje. Všichni se náramně bavili, smáli se, tleskali, Míša při každé příležitosti bral klaunovi Viktorovi čepici a vždy s ní někam mrsknul za projevu veliké radosti. Celé vystoupení bylo zakončeno společnou písní „Helú, helú, cirkus už je tu“. Naši hosté dostali od nás jako poděkování „Šaška“ vyrobeného ze skládaného papíru a nalepeného na čtvrtku s podpisy všech žáků i dospělých.

Helú, helú, tak za rok zase ahoj!!!