Třída C/M

Třídní učitel: Mgr. et Mgr. Lucie Nulíčková

Asistenti pedagoga: Iryna Chypovenko, Šefl Jan, Veronika Juhászová/Mariia Fibigr,

Složení třídy: Maruška, Anežka, Domča, Metoděj, Sebík, Kuba, Artem, Denys

Školní rok 2023/ 2024 je pro nás všechny velkou výzvou. Vše je nové – třída, paní učitelka, asistentky i my – letošní prvňáčci. Je nás celkem osm (dvě holčičky a šest kluků) a jen Maruška s Domčou už to tu trošku znají, jelikož navštěvovali zdejší školku. Bude chvilku trvat, než si na sebe všichni zvykneme a než poznáme, jak to vůbec v takové škole chodí. Nicméně se všichni těšíme, co všechno spolu za ten rok zažijeme, co se naučíme a jaké pokroky uděláme ???? Tak nám držte palce!

Anežka Maruška Artem

Anežka                                                             Maruška                                                                    Artem

Denys Dominik Kuba

Denys                                                             Dominik                                                                    Kuba