Co se u nás děje?

Peče celá II. třída

2. února 2021

Se skutečností, že máme nemocnou paní kuchařku, jsme se ve II. třídě v Zápolí vypořádali po svém. Žáky jsme v pátek 22.1. pověřili velkým úkolem: uvařit oběd. Jelikož je u nás ve třídě obvyklé občas něco ukuchtit, chopili jsme se výzvy bez okolků. Volba byla jasná, nejraději totiž máme pizzu! V dalším týdnu nás čekalo ještě jedno pečení k příležitosti oslavy předávání vysvědčení.

Peče celá II. třída
2. února 2021 - Peče celá II. třída

Páteční oběd jsme začali chystat již dopoledne. No jo, ale když se řekne pizza, každý si představí svůj oblíbený druh. A tak jsme si řekli, že si ušetříme spory, zda například ananas na pizzu patří či ne a upekli jsme rovnou tři varianty pizzy. Nakonec byl spokojený každý a na obědě jsme si moc pochutnali!

Jelikož je venku stále zima, naším hlavním tématem při hodinách je zimní móda. Shodli jsme se, že zimní čepice jsou nejparádnější s bambulí, a tak jsme si každý jednu takovou vyrobili. Na vybarvení čepice si žáci vybrali svou oblíbenou barvu, nalepili knoflík a připevnili bambuli. Krásné čepice teď máme vystavené na třídní nástěnce.

Ve čtvrtek 28.1. dostávali všichni žáci vysvědčení. Proto jsme si připravili malou třídní oslavu a dopoledne jsme napekli slané šneky, poslouchali jsme hudbu, a pak se hrálo na náš oblíbený hudební nástroj, kytaru. Všichni žáci si s nadšením zabrnkali. A pak už jen stačilo předat vysvědčení a hurá na prázdniny!