Zpátky do školních lavic

6. dubna 2022

V úterý 5. 4 2022 a ve středu 6. 4. 2022 se ve Stodůlkách vrátili do lavic bývalí žáci třídy A a třídy B. Bylo to takové milé setkání, přestože se vzájemně potkáváme v budově školy a stacionáře, ale většinou není čas si popovídat a zavzpomínat na společně strávené chvíle.

Zpátky do lavic
6. dubna 2022 - Zpátky do školních lavic

Třída A
Dnes jsme ve třídě A přivítali vzácnou návštěvu. Na jednu vyučovací hodinu se k nám do školy vrátili bývalí žáci naší třídy – Patrik, Lukáš, Honzík a Ema, kteří nyní navštěvují stacionář. Po radostném přivítání a komunikačním kolečku jsme pokračovali společným programem. Na závěr obdrželi všichni absolventi diplom za skvělou práci. Bylo to krásné dopoledne plné rozzářených úsměvů.
Hanka, Alča a Verča

Třída B
Do školních lavic se v úterý odpoledne vrátil Honza a Natálka a společně jsme na dálku pozdravili Amy a Týnku, které se bohužel pro nemoc nemohly zúčastnit. Jejich řady tak doplnil Adam. Program začal, po zaznění zvonečku, společným povídáním u tabule – co je za den, jaký je měsíc, kdo je přítomen…..Honza složil svoje jméno, Natálka určovala počáteční písmeno slov, společně jsme si říkali známé básničky a oba je doplňovali, recitovali. Na řadu přišla hudebka – oba si vybrali písničky na jména, zazpívali jsme si Věneček a Natálka nám zahrála na piano nejen hymny, ale i Pramínek vlasů. Hodinu jsme zakončili společným fotografováním a předáním Pamětních listů. Byla to příjemná hodinka, kdy jsme se přenesli o několik let zpět, ale čas z našeho vzájemného přátelství nic neubral.
Věra a Olinka