Zpátky do lavic!

28. května 2020

Poslední týden v květnu nás zastihla dobrá zpráva a to, že od 1. 6. 2020 se mohou do škol vrátit i všichni žáci speciálních škol. Zajásali děti, rodiče i učitelé. Výuka nebude povinná, ale všichni, kdo mohou, přijdou i za předpokladu dodržování přísných hygienických pravidel. Abychom všechna nařízení mohli dodržet, musíme poděkovat společnosti DoDo, která nám darovala pro všechny pedagogy ochranné štíty. Učitelé je tak mohou využívat nejen k ochraně, ale zároveň poskytují i lepší možnost komunikace se žáky.

Zpátky do lavic!
28. května 2020 - Zpátky do lavic!

Škola bude probíhat v omezeném provozu 7:30 – 13:00, školní družina bude zrušena. Žáci budou pouze ve svých třídách se svými pedagogy, veškeré společné aktivity odpadnou. Před prvním nástupem rodiče předají učitelům Čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění, bude jim změřena teplota, vydezinfikovány ruce a budou odvedeni do své třídy. Žáci nebudou muset nosit roušky. Všichni budou dodržovat stanovená hygienická opatření. Veškeré informace naleznete v Metodickém pokynu pro provoz školy ZDE.

Čestné prohlášení ke stažení ZDE

DSC04514     DSC04517