Vánoční setkání

20. prosince 2021

Na vánoční besídku si třída B ze školy v Michli připravovala scénku z pohádky Anděl Páně. Aktuální situace nám však uskutečnění besídky nedovoluje a třída B se místo nacvičování vydala na Staroměstské náměstí k vánočnímu stromku, kde čirou náhodou narazila na pana Bartošku, který v pohádce hrál samotného Pána Boha. Herec popřál dětem pěkné svátky a taky se s celou třídou vyfotografoval.

Vánoční setkání
20. prosince 2021 - Vánoční setkání

V minulém týdnu si žáci ze třídy B zpestřili výuku výletem, který odstartovali na Kačerově, kde nastoupili do vláčku a ten je dovezl na Hlavní nádraží. Z Hlavního nádraží vyrazila skupinka směr Staroměstské náměstí. Procházkou přešli přes „Václavák“ a cestou si všichni vychutnávali vánoční atmosféru centra Prahy. Po cestě potkali několik vánočních stromečků a v cíli je pak ohromil ten největší a nejhezčí. Děti si prohlédly vánoční ozdoby a světýlka, a nebyly samy, kdo se stromkem přišel pokochat. Obdivoval ho i samotný Pán Bůh ze známé pohádky Anděl Páně! Herec pan Bartoška si s dětmi udělal fotku na památku a všichni si vzájemně popřáli vánoční svátky. To byl ale povedený výlet!