"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Sportovcům z Diakonie ve Stodůlkách jedna medaile nestačila!

21. února 2022

Zimní olympijské hry v pražských Stodůlkách byly slavnostně zahájeny v pondělí 7. února 2022 zapálením olympijského ohně a zároveň se představil olympijský tým sestavený ze žáků třídy A, D, E. Soutěžili v devíti disciplínách: hokeji, krasobruslení, snowboardingu, sjezdu na lyžích, běhu na lyžích, biatlonu, curlingu, skeletonu a jízdě na bobu. Sportovci se na olympijské hry pilně připravovali. Každé ráno se povzbudili tematickými básničkami z vlastní tvorby a natěšeně se pak vrhali do sportovních disciplín.

Sportovcům z Diakonie ve Stodůlkách jedna medaile nestačila!
21. února 2022 - Sportovcům z Diakonie ve Stodůlkách jedna medaile nestačila!

Skvělé výsledky tréninku se ukázaly už v prvním hokejovém zápase, ze kterého se svěšenými ocasy odcházel tým Retrívrů ze Všenor. Závodníkům se dařilo i nadále, doslova po hlavě se pustili do skeletonu. Ve štafetovém biatlonovém závodu si sice třída D zaběhla pár trestných koleček, nakonec se ale naši reprezentanti umístili na krásném třetím místě.

Uklízečka se trochu divila, že jí z kumbálu zmizela košťata, avšak zlatá medaile, kterou domů přivezl smíšený D+E curlingový tým, vše objasnila. „Neznám nikoho, kdo by posílal kameny s větší elegancí, úplně mě z toho MRAZÍÍÍÍÍÍ!“, takto jednohlasně komentovali utkání místní komentátoři.

Třída E si vedla výborně v jízdě na snowboardu a v paralelním obřím slalomu vybojovala stříbrnou medaili. Také všichni sportovci ze třídy A v sobě probudili soutěživost a sportovního ducha a podávali vrcholové výkony hlavně ve sjezdu. Bylo velice těžké určit vítěze a poražené, proto si všichni zaslouží medaili.

Našim sportovcům gratulujeme.                                                                                 Zdroj: Sportovní rubrika StodulCity

 

ŽIJEME TEĎ SPORTEM,

NECPEME SE DORTEM.

MASKOTEM JE PANDA

JE S NÍ VELKÁ SRANDA

LYŽUJEME, BRUSLÍME,

CURLINGEM SE BAVÍME.

BIATLON A BOBY

TE JE NAŠE HOBY.

NA BRUSLÍCH KALUPEM

VYRAZÍME ZA PUKEM.

ESTAER LETÍ SVAHEM

ZLATO ZÍSKÁ ŠMAHEM.