"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

První spláchnutí

30. ledna 2020

V úterý 28. ledna 2020 proběhla slavnostní kolaudace nového sociálního zařízení nazvaná „PRVNÍ SPLÁCHNUTÍ“ za přítomnosti našich sponzorů a podporovatelů. Pozvání přijali a zúčastnili se paní Kateřina Smělá a paní Nejepsová z AutoStylu a.s., paní Marta Študentová z Farního sboru Českobratrské církve evangelické v Praze - Dejvicích a pan Jakub Suchel, ředitel střediska Diakonie – Praha.

První spláchnutí
30. ledna 2020 - První spláchnutí

Po úvodním slově ředitele školy Milana Černého, který připomněl, že celá akce započala charitativním Během kolem dokola aneb poběž s námi a pro nás 25. května 2019 za spoluúčasti Městské části Praha 13 a Oddílu lehké atletiky TJ Stodůlky. Milan Černý dále řekl: "Běh odstartoval také aktivity všech sportovců, kteří se zapojili do projektu ČEZ Pomáhejte pohybem prostřednictvím mobilní aplikace EPP. Stavební práce na rekonstrukce sociálního zařízení započaly v srpnu a byly dokončeny na začátku září. Přestavbou jsme eliminovali všechna riziková místa, zlepšili přístupnost a komfort pro žáky, vylepšili možnost celkové hygieny, zvýšili počet toalet a to nejen pro žáky, ale i pro učitele. Všichni jsou velice spokojeni a děkují ČEZ, Autostylu, Městské části Praha 13 a ostatním podporovatelům a drobným dárcům.“

Po slavnostním přípitku se čestného úkolu, přestřižení pásky, ujaly paní Smělá a Nejepsová, která i společně s Věrou Růžičkovou provedly symbolické „První spláchnutí“. Po prohlídce sociálního zařízení, vyslechnutí tří hudebních skladeb na piano v podání Martina Doubka, se všichni věnovali živé konverzaci při dobrém jídle a pití.

Všem za podporu i účast ještě jednou děkujeme!