"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Oslava v McDonald´s

9. února 2018

Ve středu 10. ledna 2018 pozvala Natálka své spolužáky ze třídy B na oslavu svých narozenin do McDonald´s. Oslavu si náramně všichni společně užili.

Oslava v McDonald´s
9. února 2018 - Oslava v McDonald´s

Bývá nepsaným pravidlem, že žáci v den svých narozenin přinesou do školy narozeninový dort a společně se všemi spolužáky svůj významný den oslaví. Oslava se neobejde bez sfoukávání svíček, gratulování, rozbalování dárků, krájení dortu a ochutnávky někdy i s přípitkem s dětským šampaňským. Natálka tuto školní oslavu absolvovala již ve skutečný den svých narozenin, ale obohatila ji ještě o pozvání do McDonald´s. Do McDonald´s na Zličíně jsme se dopravili díky dalších maminek auty a někdo metrem. Stoly jsme upravili tak, abychom seděli pohromadě a mohli si povídat a společně se bavit. Nejdříve jsme si však pochutnali na hamburgerech, cheeseburgrech, hranolkách, džusu, kávě, zmrzlině…..
Když jsme byli nasyceni, tak všichni postupně popřáli Natálce. Gratulanti ji obdarovali plyšákem, doplňky do vlasů, parfémem, kosmetikou, CD s logopedickými písničkami, sladkostmi. Natálka jako poděkování všechny mladé gratulanty obdarovala hračkou, kterou našli v krabičce s jídlem v Happy Meale – přívěškem na tašku, který hraje melodii.
Najedeni, pobaveni, spokojeni jsme se všichni odebrali zpět do školy s příslibem, že rádi přijmeme pozvání do McDonald´s od Týny, až bude také slavit svoje narozeniny.

Děkujeme!!!!!