Michelská ŠvP 2021

18. října 2021

Minulý týden (11.10. - 15.10) jsme s žáky michelské školy strávili ve škole v přírodě v Horním Bradle. Ubytovaní jsme byli již podruhé v Oáze srdce, kde se o nás výborně starali. O dopravu se postarala firma Pragotour s.r.o, která naši výpravu vozí autobusem na ŠvP každý rok za symbolickou cenu. Této podpory a milého přístupu řidičů si velmi vážíme.

Michelksá ŠvP
18. října 2021 - Michelská ŠvP 2021

Protože se naše ubytování nacházelo v blízkosti lesa, často jsme se do něj vydávali na procházky a obdivovali poklady, které skrývá. Pozorovali jsme život kolem včelích úlů, kterých v Bradle není pomálu, nebo pasoucí se stáda krav. Také jsme obdivovali, a dokonce obejmuli, 800 let starou lípu a věřte, že to nebyl lehký úkol, celkem se nás na to sešlo nejmíň deset. Samozřejmě jsme nasávali čerstvý vzduch, který nám dodával energii na výletech.

Na konci zájezdu jsme se všichni společně sešli v tělocvičně, kde probíhalo předávání diplomů a medailí a při té příležitosti nesměla chybět ani závěrečná diskotéka, kterou jsme zakončili nabitý týden v přírodě a už se těšili domů!