Jak slavila příchod jara třída E

13. dubna 2020

Ačkoliv už to chvílemi nevypadalo, jaro k nám přeci jen navzdory svému zpočátku mrazivému počasí přeci jen doletělo. A tak jsme konečně mohli odhodit zimní bundy a čepice a vydat se i přes současnou situaci na "rouškovou" procházku do rozkvetlé přírody! Třída E se bez váhání zapojila a děti s rodiči nám zasílali krásné fotografie s kvetoucími stromy, květinami z procházek, z balkonů i zahrádek a dvorků.

Jak slavila příchod jara třída E
13. dubna 2020 - Jak slavila příchod jara třída E

Počasí si všichni užívali, a tak nechyběly ani pozdravy ze zahrad, kde si děti užívaly válení na dece nebo houpání na houpačce. A někteří z nás uměli na svém dvorku také vzít pěkně za práci anebo pozdravit hospodářská zvířátka. Doma jsme si vyrobili nádherné výkresy a výrobky jarních květin, při kterých jsme si vyzkoušeli pracovat s různými druhy materiálu jako vatové tyčinky nebo různými druhy luštěnin. A když už na nás bylo všeho moc, mohli jsme si zlepšit náladu písničkami, které nám nahrála Kája a jít se zvesela připravovat také na nadcházející Velikonoce!