"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Hippies párty

22. listopadu 2019

Příjemnou atmosféru lásky, přátelství a svobody, obklopeni květinami a příjemnými lidmi oblečenými ve stylu HIPPIES, jsme si ve Stodůlkách užili v rámci projektového dne ve čtvrtek 21. listopadu 2019.

Hippies párty
22. listopadu 2019 - Hippies párty

Ve vyzdobené  tělocvičně květinami, znakem hippies, korálky, šátky, hippies autobusem se sešlo mnoho dětí i dospělých oblečených v barevných, volných halenách, zvonových kalhotách, s čelenkami ve vlasech, korálky na krku, květinami po celém těle a s lenonkami na očích. Pestrobarevné oděvy rozzářily celou školu a párty hippies mohla začít. Úvodní slovo s přivítáním přítomných měla Dominika. Za doprovodu zpěvu Waldemara Matušky jsme si zazpívali píseň Eldorádo….
Jít a hledat Eldorádo,
zbavené vší bídy člověčí.
Jít a hledat Eldorádo,
kde je láska, mír a bezpečí.

Ve třídě B s Věrou, Olinou a Dany jsme vyráběli hippies náhrdelník. Dírkami v přívěsku jsme provlékli provázek a pak si tuto ozdobu pověsili na krk. Ne všem se samostatně dařilo provázek provléknou, mnozí z nás potřebovali dopomoc, ale i hra s provázkem všechny velmi zaujala.

Ve třídě C jsme s Markétou, Matějem a Kájou jsme zdobili hippies autobus květinami a různými doplňky. Využili jsme k tomu vyrážedla, tiskátka, konfety, pracovali jsme s barvami a lepidlem.

Ve třídě D s Katkou, Romanou a Dančou jsme si nejdříve vyzkoušeli lenonky. Zda nám sluší, jsme se mohli přesvědčit pohledem do zrcadla. Pak jsme vyráběli papírové brýle. Na maketu jsme dělali válečkem otisky, lepili flitry a barevné lístečky.

Ve třídě A s Hankou a Alčou za poslechu dobových hitů jsme vyrobili společně veliký hippies znak, znak míru, ozdobený nalepenými barevnými květy.

tělocvičně s Líbou, Verčou a Dominikou jsme odpočívali a stali se pasažéry květinového autobusu. Objeli jsme s ním celý svět.

Ať žije mír, láska a bezpečí!