Spolu - škola pro všechny

Dostaveníčko II.

10. března 2018

Slíbené druhé setkání rodičů a učitelů „Dostaveníčko“ se uskutečnilo 9. března 2018 tentokrát v pizzerii Maják ve Stodůlkách. V příjemné atmosféře, u dobrého jídla a pití, za družného hovoru se sešlo 25 hostů – devět rodičů současných žáků, šest rodičů žáků absolventů, sedm pedagogů a naši hosté logopedka Ilona Eichlerová, bývalý kolega Pepa a tlumočnice do znakové řeči.

Dostaveníčko II.
10. března 2018 - Dostaveníčko II.

Povídání se neslo napříč všemi tematy, mezi dvojicemi i v utvořených kroužcích. Bylo to povídání o běžných starostech o děti,  o jejich pokrocích, o škole, o tom, co dobrého uvařit, co si vzít na sebe. Veselé vyprávění bylo i o tom, kde jsme byli na dovolené, jaké nečekané nástrahy nás tam potkaly, jak jsme si užili zimy a lyžování, o tom, že se už těšíme na jaro. Večer rychle a příjemně utekl, odcházeli jsme domů spokojeni, nasyceni a plni dojmů.

Další společné setkání, na které srdečně všechny přítomné pozvala organizátorka akce Alena Valentová, se uskuteční v květnu ve škole. Setkání bude s úvodní přednáškou Jiřího Vosáhla o fyzioterapii, správné životosprávě a čínské medicíně.

Poděkování patří všem zúčastněným!

Věra Růžičková