"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Do nového roku s novou vířivkou

21. prosince 2020

Po roce shánění peněz, vybírání vhodné vířivky, čekání na její výrobu se nám v závěru roku 2020 podařilo vířivku získat, nainstalovat a zprovoznit. Ve čtvrtek 10. prosince 2020 se naše přání stalo skutečností, vířivka byla nainstalována na své místo a děti ji mohly po dlouhé době čekání vyzkoušet.

Do nového roku s novou vířivkou
21. prosince 2020 - Do nového roku s novou vířivkou

Za finanční podporu na pořízení vířivé vany pro rehabilitaci našich žáků, jejíž celkové náklady na nákup a zapojení činily 194 205 Kč., musíme poděkovat Městské části Praha 13, která přispěla 30 000 Kč. Další náklady nám pomohli uhradit firemní a soukromí dárci: 100 000 Kč TZV CZ s.r.o., 25 000 Kč ADMIN IT s.r.o., 17 500 Kč AUTOSTYL a.s., 14 875 Kč Emanuel Lopez, 5 000 Kč PEAL a.s., 1 830 Kč Servind s.r.o.

Nelehkým úkolem bylo vybrat vhodnou vířivku, která by splňovala naše požadavky – rozměrově, svými funkcemi a obsluhou. Nakonec jsme vybrali vířivku KARNOOL, která má mnoho různých funkcí. Disponuje řadou různých masážních trysek – otočné, proudové, malé proudové a pro jemnou masáž. Masážní bazén má také zabudované světlo, které se nachází pod hladinou vody. Barvy světla pod hladinou se mění automaticky, krásná podívaná. Čištění vody je zajištěno ozonizérem, tudíž odpadá chemické čištění a její kontrola. Pro rehabilitaci a relaxaci našich dětí vířivka splňuje všechny podmínky.

První koupání s tryskovou masáží a bublinkami děti přijaly s nadšením a vůbec se jim nechtělo z vody ven.

Všem sponzorům a dárcům děkujeme!