"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

"Škola života začíná u nás"

Déčko v ČLOVÍČKOVĚ

16. listopadu 2019

Ahoj všichni!
O pozornost se poprvé v tomto školním roce hlásí na výlety natěšené DÉČKO! Zajisté vám vrtá hlavou, kam že jsme se to vydali? Paní učitelky si pro nás připravily naprosto boží extra super zábavu! V pátek 8.11. 2019 jsme společně vyrazili do ČLOVÍČKOVA!

Déčko v ČLOVÍČKOVĚ
16. listopadu 2019 - Déčko v ČLOVÍČKOVĚ

Pojďme si ale hezky od začátku popsat naši výpravu. Razíme heslo, že když máme hlad, nejsme to my!:) A tak je naprosto vyloučeno, abychom vytáhli paty bez poctivé svačiny! Naše skupina byla početná! Bylo nás dost...:) Dívčí partu, tvořenou Apolenkou, Emičkou, Leuškou a Karčou, doplňoval pánský tandem ve složení Daník a  Kubík. Déčáckou partu bedlivě střežily již známé paní učitelky Káťa, Romča a Danča. A aby toho nebylo málo, tak si na pomoc přizvaly dobrovolnici Áňu a praktikantku Marušku. Tak, to je naše výletnická grupa a teď už rychle přezout boty, navlíknout bundy, čepice a vyráží se směr ČLOVÍČKOV!
Celí nedočkaví a plni nadšení jsme naskákali do metra! Už ať jsme tam! Po pár stanicích vystupujeme na zastávce Lužiny a směr cesty je všem naprosto jasný! Teď už se jen prokousat tím obřím obchodním centrem, vyjet po jezdících schodech až do nejvyššího podlaží a už nás vítá velká pestrobarevná cedule s nápisem ČLOVÍČKOV! To už ale ze sebe rychle strháváme oblečení! Čepice a bundy létají vzduchem, z nohou skopáváme boty a ani nevíme kam! Nastává pravá tlačenice a ,,šťouchačka"... Jsme plni adrenalinu a očekávání! Trampolíny a skluzavky držte si panty, jdeme na vás!:)
Řádíme jako černá ruka!:) Nevíme kam dřív! Skáčeme šipku do bazénu a opakovaně se noříme do tísíců pestrobarevných míčků. Je tu také trampolína! Tak rychle na ni! Testujeme míru její pružnosti a ,,vyhoditelnosti" do vzduchu!:) Jooo, jsme spokojeni a neunavitelně skáčeme výš a výš! Naše pokusy o skoky vysoké by zajisté ocenil i kdejaký olympionik!:) Naší pozornosti neunikne ani skluzavka. Tři, dva, jedna téééď - svištíme si to hezky dolů! Ale nééé...co tady na skluzavce dělají učitelky?! ČLOVÍČKOV patří přece NÁM a ony si tu klidně obsadily naši skluzavku?! Nevěřícně kroutíme hlavami... Představte si, dovádějí tu, jako by jim bylo pět!:)
Pro silnější povahy je tu poměrně dost adrenalinová záležitost - přejít po kladině a dostat se do nejvyššího patra. Byla to fakt hustá výzva! Chtělo to velkou odvahu, soustředění a taky správnou techniku nášlapu po kladině! Jsme ale Déčko, které se ničeho hned tak nezalekne!
Ach jo, už je čas odchodu...Na řadu přichází to otravné oblékání... Ale paní učitelky jsou nesmlouvavé a nikomu z nás nedovolí odejít ven bez bot!:) A najednou už zase sedíme v metru směr škola. Hlavou se nám honí zážitky z celého dne a jsme plni dojmů... Ještě si stihneme dát malý doping v podobě bonbónů! P.S.: Zlí jazykové tvrdí, že v rychlosti pojídání bonbónů zvítězily paní učitelky:)) Ale psst, tohle nikomu neříkejte!:)