Dar od dejvického Farního sboru

27. dubna 2019

Na květnou neděli 14. dubna 2019, týden před Velikonocemi, jsme byli pozváni naším partnerským Farním sborem Českobratrské církve evangelické v Praze - Dejvicích na slavnostní převzetí daru – magnetické stavebnice, na kterou vybrali peněžní částku žáci nedělní školy.

Dar o dejvického Farního sboru
27. dubna 2019 - Dar od dejvického Farního sboru

Pan ředitel Milan Černý a zástupkyně Věra Růžičková se zúčastnili nedělní mše. Milan Černý z rukou dětí nedělní školy, vedené paní Študentovou, převzal krabici se stavebnicí v hodnotě 5 000,- Kč. Všem dětem, za žáky i jejich učitele, moc poděkoval a panu faráři Pavlu Rumlovi vyjádřil poděkování za spolupráci jeho i celého sboru. Věra Růžičková všechny přítomné pozvala na návštěvu do školy a na školní akce a dětem slíbila, že stavebnici předá společně všem žákům.

Předání se uskutečnilo v pátek 26. dubna. Žáci, hlavně malé děti, se na krabici vrhli, překotně vytahovali jednotlivé díly, prohlíželi si je a ti zkušenější a šikovnější je začali stavět na sebe. Díky tomu, že jednotlivé díly jsou magnetické, se jim podařilo postavit i zajímavé komíny a stavby.

Evangelickému sboru a dětem velice děkujeme za finanční podporu!