Škola Strašnice

Třída B/S

Třídní učitelka: Mgr. Alena Tomasová

Asistentka pedagoga: Annunziata D´Ercole

Třída B/S přivítala své žáčky ve školním roce 2020/2021 v novém - máme krásně vymalováno a hlavně můžeme používat moderní interaktivní tabuli s mnoha programy pro děti. Ve třídě se o děti stará paní učitelka Alena Tomasová a moc šikovná paní asistentka Nunzia D´Ercole. Do školního roku jsme vykročili v novém složení - letos jsme třída 4 bezva kluků. Matyáš, Adam a Daniel se znají už z loňska a ještě k nám přišel do 1. třídy Matýsek. Matýsek se rychle rozkoukal a hned se pěkně zapojil do práce ve třídě. Stejně jako i další děti ze školy teď nejvíce miluje trampolínu. A protože nám počasí zatím přeje, je příležitostí ke skotačení dost. Začínají nám také pravidelné aktivity - logopedie, snoezelen, cvičení v Sokole a canisterapie. Už jsme byli zaplavat si v bazénu, na který se děti vždy těší a vyhlížejí středu, kdy už konečně pojedeme opět do bazénu. Brzy už také pojedeme na koně. Hračky si po krátkém odpočinku, kdy se už těšily na děti, zase naplno užívají nadšenou pozornost malých žáčků. Těšíme se, že si tento rok spolu užijeme a hodně se toho děti naučí nového.

.

Daník                 Matýsek                 B.S-Adam               Maty

Daniel                              Matýsek                              Adam                         Matyáš