Škola Strašnice

Třída A/S

Třídní učitelka: Mgr. Hana Doubková

Asistentka pedagoga: Bc. Veronika Kubátová

Prázdniny utekly jak voda a my jsme se spolu sešli opět v naší třídě – A/S. V tomto školním roce je nás šest – Pavel, Matteo, Tomášek, Anežka, Markéta a Diana. A všechny nás má na starosti Hanka s Veronikou.
Jsme samí zkušení školáci, kromě Anežky, která je v naší třídě nová, je v první třídě a všechno jí musíme teprve ukázat a naučit.
Náš celý školní týden je pestrý a plný rozličných aktivit. Ráno se pozdravíme v ranním kroužku, pak se učíme, malujeme, tvoříme, chodíme na vycházky, v úterý do tělocvičny Sokola, ve středu plavat, někdy jezdíme na hipoterapii nebo chodíme do snoezelenu a každý čtvrtek si zazpíváme s panem farářem ČCE Martinem Sabó. A také se učíme poděkovat, pozdravit, uklidit si po sobě stůl, obout boty a pomoct spolužákům… Rádi vám v průběhu školního roku budeme o všem vyprávět!

DSCN0606        DSCN0612         DSCN0607       DSCN0616          DSCN0628

Pavel                       Matteo                   Tomášek                Anežka                      Diana

DSCN0619    DSCN0625

Hanka            Veronika