Třída D/M

Třídní učitel: Mgr. Michaela Srostlíková

Asistenti pedagoga: Hana Žarkovič, Anastasiia Popova/Vladimíra Běhalová

Složení třídy: Bety, Ema, Nikol, Dominik, Jakub, Matyáš, Maksym a Rafael

V naší třídě D/M jsme přivítali 8 žáků, z toho 3 dívky – Bety, Emu a Nikol a 5 chlapců – Dominika, Jakuba, Matyáše, Maksyma a Rafaela. Z toho je 7 prvňáčků, které doplnila jedna druhačka. Na vše dohlíží naše milá paní učitelka Míša s asistentkami Hankou, Nasťou a Vlaďkou. Po skvělém začátku školního roku plném zkoumání okolí školy, testování kvality dopravních prostředků a zvykání si na novou školu se nám ustálil denní režim. Rádi si povídáme v komunikačním kruhu, zpíváme u kláves, pečeme, počítáme, a nakonec si to všechno zapíšeme při samostatné či skupinové práci. Naše třída je celá nově zařízená a díky žákům už i zabydlená a útulná. Jsme skvělá parta, která si bude užívat každý den na 100% a těší nás, že se od sebe navzájem ještě hodně naučíme.

Bety Dominik Ema                                Bety                                                      Dominik                                     Ema

Jakub Nikol Maksym                        Jakub                                                          Nikol                                        Maksym

Rafael

Fotogalerie Třídy D/M