Třída F/M

Třídní učitelka: Bc. Lucie Horáková

Asistenti pedagoga: Zdeňka Jarolímová, Jaroslava Pitrová, Bc. Veronika Kolářová

Složení třídy: Betynka, Dominiček, Matoušek, Terezka, Samík, Matyášek

3, 2, 1, teď aneb začínáme!
Po letních prázdninách přišlo krásné září a s ním nový školní rok. V naší třídě proběhlo hned několik změn najednou. Jednak jsme nově označeni, a to třída F/M pro děti z přípravného stupně a F1/M pro děti z mateřské školy speciální. Další změna se týká obsazení v našem týmu, kdy asistentku Marušku vystřídala asistentka Verča. A tou nejzásadnější změnou v naší třídě je samozřejmě obměna dětí. Takže – naše třída je tvořena Betynkou, Dominičkem, Matouškem a nově Terezkou, Samíkem a Matyáškem. Je to milá kombinace malých a větších dětí, které jsou velmi hravé a veselé. Líbí se nám, že ti starší pomáhají mladším a ukazují jim, jak to v naší školce chodí. Učíme se spolu komunikovat a všichni si na sebe zvykáme. Zatím se nám to moc líbí a těšíme se na společné zážitky, které spolu během deseti školních měsíců prožijeme.

Pro začátek přidáváme pár fotek z prvních dvou týdnů, kdy si užíváme slunečných dnů, ochutnáváme podzimní plody, sbíráme kaštany a hrajeme si spolu.

Přejeme všem hezké babí léto a pohodové vplutí do podzimních měsíců!

IMG-20210903-WA0005 IMG-20210903-WA0010 IMG_20210903_101856

IMG_20210906_090832 IMG_20210906_090857 IMG_20210907_091933