Spolu - škola pro všechny

VI. třída

Třídní učitelka: Bc. Lucie Horáková

Asistenti pedagoga: Zdeňka Jarolímová, Jaroslava Pitrová, Bc. Marie Horáková.

Složení třídy: Pavlík, Juliana, Bety, Samík, Matouš, Dominik a Radim

Po dlouhých prázdninách a netradičním loňském školním roce jsme se na letošní 1. září moc těšili. Zajímalo nás, jak se mají naši známí kamarádi – Jůlinka, Bety a Pavlík a také jsme byli moc zvědaví na naše nové spolužáky – na Sama, Dominika a Matouška. A dnes již víme, že tyto děti dohromady tvoří pěkně živou a velmi vynalézavou skupinku malých a veselých dětí.

První den jsme se seznamovali, vzájemně se okukovali a společně jsme si zazpívali. Druhý den jsme vyrazili na průzkum školního hřiště a na třetí den jsme naplánovali malý výlet školním mikrobusem. A podobně budeme postupovat i nadále.

Čeká nás spousta práce, zvykání si na nový režim a na jednotlivé činnosti, ale věříme, že se to zvládneme, i když to nebude hned a nebude to snadné. Těšíme se na každý drobný úspěch, na každý pěkný den a také třeba na výlet na koně, na plavání, na pobyt v solné jeskyni, na společné zpívání, malování, hraní s míčem, stavění z kostek, schovávání pod padák…a…a ještě… A to ještě není všechno! Těšíme se a všem přejeme pěkné zářijové dny prožité ve zdraví.

007946_58_086788 007942_58_086736 008237_58_090311

007914_05_086445 007922_58_086554 007930_58_086658